fbpx

Kurzusok

Bölcsesség

(online tanfolyam)

Évezredeken keresztül a bölcsességet élőben, szemtől szemben adta át a mester a tanítványainak. Ma már az interneten is megtehetjük ugyanezt. Habár a világ állandóan változik, mégis a valódi természetünk felismerésére vezető bölcsesség ugyanúgy igaz ma, mint évezredekkel ezelőtt. Sőt, ez a bölcsesség mindannyiunk rendelkezésére áll, mindannyian hozzáférhetünk.

Az elme

(tanfolyam)

Keleten és nyugaton is azt mondták a bölcsek, valódi lényünk túlmutat az elmén, aminek megfegyelmezése elengedhetetlen nem csak a hétköznapi élet egyszerű feladataiban, de az önismeret útján is. A kurzus feltárja előttünk elménk természetét és olyan módszereket sajátíthatunk el, amik mind a hétköznapi életünkben, mind az önismeret útján hatékonyan segíthetnek ebben.

Szülőség Iskolája

(tanfolyam)

Nem mindannyian vagyunk szülők, de mindannyian voltunk már gyermekek. A szülő-gyermek viszony nap mint nap új kihívások elé állít mindenkit. Technikáknál, tűzoltásnál többre van szükség. Valódi természetünk és alapvető igazságok ismerete, mint egy mesterkulcs szolgálnak a hétköznapi világ látszólag különböző problémáinak megoldásában.